Hearbeat baby

bila blh dgr degupan jantung bby ya. sekarang nak masuk 7wks. esok 8wks.. risau. last time check masa 6 wks nampak kantung je..

4 Balas

Saya esok masuk 9 weeks. Sy pun risau, sbb ramai share psal heart beat baby.. ada yg share psal negative2 jd kte pun sama ikut risau.. semoga baby dalam keadaan yg baik2 shj.. aamiin..

2y ago

yes tiba2 byk komen ttg molar prgnancy. rasa trigger anxiety pulak..smoga baby kita baik2 sahaja.aminnn

saya 7weeks dh dengar. excited bila dengar, sbb anak pertama hehehee semoga kandungan dalam keadaan sihat.. 🤲🏻

da boleh mummy try je g sbb saya 7weeks da nampak kantung dan jantung baby hihi in sha allah okay

2y ago

in sha allah mummy dan ank kena kuat selalu 😍😍

10minggu paling lewat.