ragam

normal ke mengandung jadi pemalasnya.. buat 1kje bdiri tengok tu je. lepas tu letih kemain. sebelum ni gndung 4org pmpn xde plak mcm ni.. rajin je xgti duk diam buat itu ini..xde pape ke ea.. terase diri tlalu letih n pemalas sgt ni

7 Balas

Faktor umur jg.. Msa hamil ank 1st umur baru 20 an, mmg la cergas, brtenaga, badan pun msa tu ringan.. Bila hamil ank ke3, ke4, umur nk dkat 40.. Badan pula kmbang2 tmbh lg perut berisi, tu yg cpat lenguh, jadi cpat penat, bkn malas sbnarnya tp mmg x larat.. Tp kdg org skeliling x fhm, anggap kita mcm2.. Sy pun alami skrg, mmg beza drp msa muda2 dlu.. 😑😑

5y ago

hehehe.. kite 4org xde alahan.. muke pn ok. ploles gitu. kne y ni aduyai sis. hahaha.. mgerutu sy rse pipi dagu. jerawat merata wlhal mmg jenis kulit xde jerawat dr sblm kawen.. kite 1 2 3 staun 1..dr umur 21 22 23..pstu jarak 3taun dpt no4..

Sama sis,anak pertama ,kedua girl..tpi tu xde malas...siap satu kerja..rumah. Skrg pregy anak no 3 buat satu kerja rumah...Blum tentu siap da penat...nk rehat.. Kdg2 seharian xde buat apa2 kerja pun..

5y ago

Hahaha...ya sis sma,si suami yg atur bap masak and ksih bersih...rumah.suami xpksa sye buat kerja..tgk mood sye bila nk mengemas tu..hehe

Sy masa mengandung anak boy rajin.. masa mengandung girl malas nya tak tahu nk kata😂.. letih dia jgn kata.. baru sapu rumah sikit.. dah nak terbaring je...😂

ikut jgk sis ank sulung sy dlu sy mengndungkn dia jdi cpt letih sgt..masak pn mlas jdi xlarat

5y ago

tula ni da no5.. tp ragam die xleh bwk bncg. klo blh jalan pn nk suh bguling.

Sy dua² bby boy... Rajin dy tu lain macam... 😂😂 suda kkuar bby.. malas dh mmg nya

5y ago

hahahaha.. sy bru rse malas terok mcm ni skli. nk baring je bguling

bby boy kot.. sbb time saya mengandung kali ni mmg malas jeee...

5y ago

Kita geng tahap malas jom baring hehehe

Haha normal..