symptom ke ni???

12 weeks pregnancy, letih ya amat. bangun tidur letih, mandi letih, makan letih. tk buat apa apa 1 hari ni pun letih sangat. nk terbaring je .korang ada mcm ni tak? #firstmom #ingintahu

7 Balas

Mmg mcm tu saya bnyak tido.. and malas buat keje rumah masak smua tak buat. Husband yg buat. Alahan pun teruk juga. Nak masuk 13w ni pun alahan masi sama setiap kali mkan je muntah. Seksa juga la. Pastu suka manis2 je. Hmmm

sama lah😂 sejak tahu pregnant mmg suami buat semua benda, jadi xlarat. bukan malas tp sbb suami manjakan kot. baring tengok netflix pun boleh tertido, bangun2 makanan dah terhidang.

Kita sama, 12w. Asal letak kepala je mesti tidur.. tapi ramai org kata tu normal sebab perubahan hormon dalam badan. 😅 kekadang tu lepas makan malam terus rasa nak lelap huhu

Haah tak buat apa pun letih 😂. Saya jalan pegi mall pun sampai tahap berpaut dekat suami sebab letih

Samalah saya pun mengalaminya. Asal baring je mesti terlelap. Sehari lebih 3 kali tidur. Sentiasa penat

sama.. sehari tu dah terlebih tidur

Ya, saya alaminya begitu