Kandungan 13 minggu

Hai mommies...saya nak mengadu sikit ni...saya sekarang ni sejak mula mengandung sya dah jadi seorang yang sangat pemalas...asyik nak baring je ..huhuhu...Ade ke macam saya..bila bangun berjalan sikit cepat rasa letih..pastu saya sambung baring lagi...kekadang satu hari tu sampai saya x buat ape2...normal ke mommies#ingintahu #bantusharing

1 Balas

Saya pernah mcm ni pada minggu ke 8-10... minggu ke 9& 10 stress sbb dpt tau result minum air gula tak best. lps tu cuak nak buat BSP test. sy bnykkan rehat sbb cpt penat, loya lg sampai nangis sbb takde selera mkn. mintaklh suami suapkan , at least makan. nnt takde tenaga , lg kesian . kuatkan semangat ye puan. ?