Clingy dengan suami

Hi mommies. Ada ke mommy2 yg dah sarat ni makin sensitive or clingy dgn suami. Suami sy outstation sehari je tp rasa sedih tu mcm kena tinggal lama 😢 Selalu takde pun rasa attached sgt camni tp makin sarat ni makin sensitive pula. Sy due 8.8

1 Balas

Normal tu. Jiwa sensitif 🥰 Kuatkan semangat ya sbb semasa bersalin dan selepas bersalin, banyak cabaran yg memerlukan kekuatan jiwa sbg seorang ibu , isteri, wanita. 💪💪💪🤲🌻