Alahan pada suami

Ibu2 sekalian, ada tak yang loya dgn suami? Suami sy xbau busuk pun tapi sy jadi loya bila dia berdekatan/bersebelahan. Tmbh lg kalau sy mmg tengah loya jadi makin teruk. Sy xbagitahu dia sbb kesiankan dia dah penat2 kerja terpaksa berasingan pulak. Saya pun masih blh tahan cuma tu la bila dah loya2 selalu kdg2 jd hilang sabar nak layan dia borak. Perlu ke sy bagitahu dia?#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

bagitau je awak, dia faham je tuh. saya pun masa first trimester mcm tuh , bkn dia je, bau org lain pun sama juga. hidung jadi sharp dgn bau2x ni. wangi ke busuk ke pening juga. tapi dlm tak tahan tuh, still nak bkepit dgn dia juga. 🤭 .

saya 😅 even suami mandi dah bau wangi pun tetap xleh bau dia 😂 saya terus terang je yg saya xboleh bau dia n mnta maaf sbb bukan buat2..