Baby mengeras

normal ke masuk 36w nak tidur susah,baring terlentang,ngiring kiri kanan semua perut jadi sakit sebab baby kerap mengeras

2 Balas

Normal. Tandanya dh hujung2 dh tu. 3rd trimester mmg awk akan rasa tak selesa. Apa sy buat, sy takde pun pregnancy pillow tu sebab husband tak suka natang tu 😂, bantal alas bawah perut satu, satu lg bantal letak kat belakang mcm awk bersandar tu kan. Kaki sebelah silang keatas sikit. Mcm tu utk sy selesa

Normal... Tengah merasa... Duduk tak kena. Baring tak kena, kiri tak kena, kanan tak kena... Bantal depan belakang. Baring mengiring...