SUSAH TIDUR

masok trimester pertama (6minggu) memang susah nak tidur ye?..saya tak boleh tidur ngiring kiri kanan..sebab sakit bahagian perut..itu normalkah?#ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

3 Balas

tak pasti la normal ke tidak. tapi kita pn mcm tu. dia mcm cramping sikit2 mmg tk selesa. tpi kalau terlalu sakit refer pegi hospital. takut luar rahim.

3y ago

xmngkin luar rahim..sbb scan baby dlm rahim..xpe..nnt jmpe doktor..terima kasih

Perut tu rasa tak selesa. Susah nak tido. Pusing kiri kanan pun tak tido. Yg lena suami je.

Hai, saya tak ada pula sakit mcm sis. Pergi je jumpa doktor.