Alahan 11 minggu

Normal ke masuk 11 minggu alahan dah start hilang? Cuma sakit dekat belakang, tulang pinggul. Selalu ptg lps asar mcmtu baru rasa pening dan sakit kepala tp tak muntah. Isnin haritu buka buku pink nurse tekan perut dia kata dah rasa. Rasa apa?

3 Balas

Normal. Alahai, saya bukan lah nurse yg rasa tekan perut puan tu. Comel je soalan. Hehe. Kita jawab agak2 je lah.. Rasa ada sesuatu kot di bahagian rahim. Gitu lah.

hahahahah kenapa tak tanya nurse rasa apa? saya taktau nurse rasa apa time tu. comel je puan

3d ago

Haha kita da lapar lama sgt tunggu, lupa nk tanya apa

saya pun tertanya2 juga rasa apa 🫢😆😆