11weeks3day

Harini dah 11w3d tapi still takdak rasa alahan apa apa. Cuma rasa sakit belakang badan jaa. Muntah rasa loya pening pening dari awal sampai sekarang takdak. Normal ka?

2 Balas

Alahan tk semua org kena.. Rezeki tu awakkk pregnant tanpa alahan.. Saya dulu 4 kali kena warded.. Sbb muntah tk berhenti.. Turun berat badan 10kg.. Makan apa semua tk boleh, tapi perut lapar. Hari2 nangis kt toilet terduduk pastu sambung muntah.. Tu belum lagi masuk trimester kedua, setiap minggu sakit baru mula muncul.. Saya 6 bulan baru la alahan langsung tk de.. Happy je smpai skrg dh 32minggu..

3y ago

Terima kasih awak 🥰 semoga semua urusan awak dipermudahkan jugak 🥰

Sama laa sis saya pun takdak alahan . Cuma sekarang kerap nak lena jaa . Badan pun tak larat sikit rasa lenguh .