Pelupa/ Fikiran Melayang

NORMAL KE LEPAS BERSALIN OTAK NI DAH TAK MCM DULU ? INI KE ORG CKP BNYK URAT PUTUS LPS BERSALIN? 🥲 PENAT EH NK FIKIR SEMUA BENDA. NAK INGAT BALIK BRG ITU INI LETAK KAT MANA. BANYAK SGT LUPA . LEPASTU FIKIR BANYAK . RASA LOADING SEMACAM JE . DIA MCM TAKLEH NK DIGEST SEMUA BENDA DLM 1 MASA . FHM TAK? NAK BERFIKIR PUN RASA PENAT TERAMAT SGT . AKAN BACK TO NORMAL TAK NANTI? HMM ANY MUMMY KAT SINI ADA EXPERIENCE YG SAMA? PLEASE SHARE 😔

2 Balas

rasanya normal je . byk kan da jadi ibu ni mst lupa, sbb byk benda kena fikir kan. saya pun mcm tuh. bila ingat time tuh, kena terus buat .

normal sis kadang Benda yang 2 3 minit lepas pon kita boleh lupa balik 🥲