Cepat lupa / pelupa

Hai assalamualaikum mommies semua. Sye ni jadi semakin pelupa selepas bersalin. Anak dah 9 bulan. Bersalin czer. Huru hara jadinya bila ada je tertinggal barang, atau terlupa nak buat sesuatu. Suami pon naik hairan tengok wife dia byk sgt lupa. Normal ke mommies? Ke sye sorang je pelupa mcm ni. 🥲🥲🥲 #firs1stimemom #jangankecamjustbertanya

3 Balas

haha sama laa dgn sye. cepat nauu lupa. bby dh 8m, makin teruk lakk pelupa nya. selalu sgt dah masak x letak garam 🤣 tawar hebeh je bile makan. kekdg lupa tutup aircond rumah la. lupa kunci rumah laa 🤣

1y ago

jadinya sye tak keseorangan la ni sis...? 🥹🥹semoga kite tak kerap lupa dah lepasni. 🤲🏻 susah bila lupa mcm² ni. mungkin sbb kite fokus kat anak kot.

Sy pelupa masa awal awal, blur blur gitu, skrg anak dah 10 bln x dah.

sama.smpai sekarang mcm makin teruk pulak pelupa sy ni🤣