nak tanya

normal ke leher n ketiak berdaki time pregnant? cara atasi?

23 Balas

Rasa ny normal..sbb sy pn mgalami benda yg sama.ketiak hitam.gosok lh pkai ape pn..mcm 2 jgak.

5y ago

Tp hilang jgk cikit kan.. Selalu brsihkan

Betul Kot, ank pertama saya macam tu, ank umur 3 bulan baru bersih badan saya x berkerak😂😂

normal sis hormon kite pregant ni lain macam , nanti lepas besalin hilang laa semua tuh

Sental daki kasi cuci la tuk ilang kan daki..jika xsmpai nk cuci or sental..mintak tlg suami

5y ago

Cuci pon tak hilang 😒😒

Sy pula bdn gatal2.. Mula2 ingat nyamuk yg gigit. Bila cek tak jumpa pula bekas gigitan.

Normal. It happened to me. Yang peliknya bulu kaki x tumbuh. Hahaha

5y ago

Hormon bulu tak keluar👻😂

Normal sis,kadang2 sental2 tk hilang..malu rasa 😪

Normal.. Nati dh brsalin smua ilang smula jd

normal kot sye pom alami jugak sekarang

Normal..pas bersalin hilang la nanti