Celah kelangkang berdaki

Assalamualaikum, Nak tanya time pregnant ni Celah kelangkang memang akan berdaki ke

14 Balas

Sya jdi gelap di leher, ketiak & breakout di muka. Bibir pn jdi extra kering smpai bole kopek2 even dh pakai lipbalm. Mmg scrub daki2 tu smpai pedih kulit pun x keluar. Huhu bertabah jela jnji bby semua sihat. Nnti berpantang la bru polish bgi segak semula.hehehe

8mo ago

Mary Kay. Msuk trim ke2 dah beransur pulih breakout. Cuma gelap2 je mkin xdpt dibendung 🤭

Hahaha ye. Saya punya pakej celah kangkang, ketiak, leher plus jerawat dari muka sampai ke leher and belakang badan. Down teruk ye. Tapi demi seketul anak yang comel ni takpelah.. lepas bersalin je slow2 dia hilang.

8mo ago

saya masalah lain takde...cuma bagian kat situ je... hehehehehe demi si comel..tq sis

Sy bukan celah kangkang je. Almost semua kwsn belipat jd gelap termasuk pinggul. Terus hlg keyakinan diri dgn suami. Tp tkpela redha. Pengorbanan ibu☺️ smoga lepas beranak kembali normal hihi

4 kali i pregnant tak pernah alami. Tapi rasanya kalau part yang berdaki tu boleh cuba rajinkan scrub and letak moisturiser yang safe for pregnancy. Sebabtu yang i sllu buat la

8mo ago

Scrub brand apa sis?

Sama la sis. Pakej ketiak smua jadi gelap. Celah kelangkang pun mcm berdaki tak prnah mcm ni sblum pregnant. Harap lepas branak nnt hilang la

Waalaikumussalam wbt.. sesetengah wanita jadi macam tu akibat perubahan hormon.. biasanya mmg xhilang sampai naik trimester / lps bersalin..

Haah macam saya bahagian punggung agak gelap sepanjang pregnant. Tapi maybe lepas bersalin akan slow-slow hilang.

8mo ago

banyak berkorban lah kita yg gegirl ni🥴

klu sy bukan setakat celah kangkang, abis semua celah jd gelap. dgn muka sekali jd gelap dan kusam. sabo jelah

Ya.. sy siap pakej jerawat lg..sebelum ni xpenah pun mcm tu.. scrub sental semua xhilang.insecure..

hormon tu, mmg x akan hilang. nt lepas anak dah lahir dia pelan2 akan hilang jg

8mo ago

ohh yeke risau gak,tq