Lendir koko(8weeks)

Normal ke kluar lendir koko Ni.. 😭😭😭😭

Lendir koko(8weeks)
15 Balas

puan, apa2 bleeding/spotting ketika hamil adalah TAK NORMAL. kalau keluar sekali, mungkin darah penempelan. tp kalau berlarutan & disertai cramp/sakit, terus ke emergency/klinik. sbb takut ancaman keguguran. tiap org tak sama. jadi kita kena ambil 1 langkah berjaga2 yg lain.

kalau setitik ja pun red blood or brownish discharge kena p jmpa doctor taw. jgn tggu.. tu pesan doctor kat saya. saya pulak penah miscarriage 2 kali. pregnant kali ketiga ni sampai nak masuk 6bulan baru stop spotting... alhamdulilah dh bersalin n nak abis pantang dh ni ☺️

tak normal masa awal kehamilan sis...baik pergi klinik/hosp....sya ada pngalaman spotting....Dr kata normal sbb bby nk lekat kuat...tpi sebenarnya xada rzeki...sma jugak dgn kwn sya...spotting then bleeding...gi hosp pun xada rzeki....

ada normal ada x..sy jadi 6week 4hri lepas makan ubat duphaston stop 2minggu..sy balik kg trhntak2 naik kreta mgkin trun lg spotting coklat mcm ni lepas tu bedrest lg bru ok..awak kena banyak bedrest ja

Sebelum ni pernah spotting keluar darah merah ke? Kalau ya, mungkin ini baki darah yang dulu baru keluar. Darah warna coklat atau hitam adalah darah lama yang baru turun. Untuk kepastian pergi klinik dan scan

2y ago

xpernah sis... first time

pernah keluar macamni waktu 8weeks lepastu besoknya terus miscarriage . mungkin sebab saya lasak sangat . so better pergi refer doctor . semoga yang baik baik sahaja untuk awak 🫶🏻

tak normal puan.. sy mcm ni first tu.. makin lama makin byk keluar.. lendir campur darah.. pastu keluar darah perut ikan.. 21/1 complete miscarriage.. kena D&C.. Allah sakit..pegi jumpa doc sis

mmg x normal sis, sy dh kena mggu lpas, warded 3 hari untuk Dr kesan dari mana datangnya pendarahan tu, better sis direct pegi hospital utk dorg pantau baby.. risau kedudukan uri kt bawah

Saya sedang alami skrg 19weeks . Dh pergi hospital chck alhamdulillah ank kantung uri semua okay . Skrg dlm fasa berehat tkboleh bnyak jalan

Tak normal awak , better pegi cek kecemasan yaa … sye dulu mse 6w mcm tu dlm smnggu 3x mesti spotting . Tp Alhamdulillah cek tkde apa “ yg serius

2y ago

Lin Lin : insyaallah kalau dh cek tkde apa apa it okey . Smga kita selamat smpai melahirkan yaa 😇