baby kurang gerak

hi normal ke klau pkul 3 ptg bru 5 gerakkan? sy dh gosok2, cuba kejut tp senyap je. btw misi tak sruh sy kira lagi tp sy sendiri nk kira sbb dah 28w. smlm pun sama kurang gerakkan. tp sy tak tahu lah smlm tak cukup gerakkan sbb sy bnyak berjalan sampai tak perasan ke apa. hari ni banyak rest kat rumah pun kurang gerakkan.

2 Balas

sy pon risau. minggu dpn sya masuk 28 week. misi dh ready nk mt sya kira gerakan baby. tpi sy perasan hri mcm baby kurang gerak2 or sya x perasan.. risau lak kn.

Klu byk bjalan mmg bby kurang gerak. Kena relax sentiasa klu nk kira ni. Xblh stress, kena fokus. Bby kdg2 gerak tp kita tak perasan.