Keluar darah coklat kandungan 7 minggu

Normal ke keluar darah coklat pekat ketika kandungan di usia 7 -8 mnggu. Tapi tak sakit perut and tak ada sakit pinggang..tetiba gi toilet ada kt panty linner ..anak pertama tak ada pengalaman mcm gini so bila kene mse mngndung kedua ni jdi risau...please sharing info mommies ..

6 Balas

sy pon camtuh..pergi klinik ksihtan..dr suh monitor je.. last2 g swasta..dia suggest mkn ubat kuat rahim.. dkt week ke 10 bru ilang spotting..ada skli tuh agak byk koko2 dan drah beku smpi redha klu xde rzeki..tp alhamdulillah baby kuat skrang da 38 week..tggu due.tp better g cek utnk puan.. **doakn sy branak dan baby sihat..

2y ago

semoga awak dan baby baik2 saja. semoga urusan awak dipermudahkan. selalu cakap dgn baby kita berjuang sama2 smpai baby lahir❤️. big hug for you

Pergi pac terus sis. Saya pernah keluar kat pantyliner juga ingatkan takda apa just fikir embryo tu baru nak buat placement (search google). Esoknya masih keluar darah, gi klinik swasta dr cakap dah full miscarriage. 2 hari lepastu rasa sakit sgt kat pinggang terus gi pac rupanya ectopic. Semoga semua dipermudahkan ✨

2y ago

8w puan

sme dgn sy skrg sis .. doc bgi ubt duphuston utk kuatkan rahim .. tpi dlm 2 week still bleeding lgi .. cmpur darah koko .. sy pakai pad ... tdi g klinik scan alhamdulillah baby ok semua .. kala xprnah g spital elok g spital dlu sis .. semoga baik3 shj utk kita ❤️

sy pnh...trus p emergency,dpt injection kt punggung..doc sruh bed rest smgu+mkn dupasthon (klu tk silap nma ubat yg doc bg), doctor mmg sruh monitor klu fresh blood..klu rasa tk confident p jelah hsptl tau

prgi ke emergency sis sebab bleeding/spotting di awal pregnant tak normal ..pergi emergency utk pastikan apakah itu darah ataupun hanya keputihan

tak normal walaupon setitik. hanya doctor je boleh diagnosis awak dan baby okay atau tak.