Keluar darah coklat

Harini first time keluar darah coklat.. tak byk & tak pekat sgt. Pegi check kt klinik tp saiz kandungan tak membesar 😭 saya diminta jumpa pakar. Doakan saya semua.. sedih sgt2 😔😔

3 Balas

Saya pun mengalami berita ni minggu lepas and sekarang alhamdulillah kantung dah selamat keluar. Tak apa awak kita kena yakin yang Allah nak bagi rezeki yang lebih baik 🤲🏻 Semoga kuat ye 💪🏼

1y ago

Haah betul alhamdulillah keluar sendiri sbb saya takut nak cuci. Kalau awak nak usaha keluar sendiri cuba minum air kelapa muda. Saya dpt tips pun dari apps ni juga tanya pengalaman mereka. Alhamdulillah 2 hari saya minum and terus keluar. Time keluar tu memang tk sakit,rezeki saya. Sbb time first tu saya gugur juga rasa sakit dia Allah je tahu and saya kena proceed dengan d&c

kandungan dah berapa weeks mom?

1y ago

tetap semangat mom, smoga janin berkembang dengan baiq

🌻🤲