Kandungan 6 minggu. Normal ke keputihan coklat keluar? First checkup haritu DR cakap normal 😅

Tapi hari ni keluar lagi banyak dan keluar pekat macam darah beku tapi warna coklat. So far takde darah. Helps mommy thank you ❤️

2 Balas

Sy rasa normal sbb ade terbaca yg akan ade keputihan cuma kalau sampai coklat sgt tu lebih baik pg semula kat doc. Sy pon sama jugak lepas check up n confirmed tiba2 banyak pulak keluar keputihan tp xde coklat2.

bg sy xnormal sbb sy dah alami situasi ni mula2 keluar coklat2 je lama2 fresh blood pastu bleeding ngan kantung2 jatuh xde rezeki sy 😭

10mo ago

aamiin🤲🏻 mekasih awak