1st pregnant

Normal ke kalau usia kandungan baru 5 week kantung je kelihatan?

1st pregnant
30 Balas

normal siss. saya bru scan 6weeks kantung je nampak kecik mcm biji kacang hijau smpai kene rujuk pakar buat epau sbb bby tk nampakkk perut tebal 1 hal 😂 so jgn stress 2 mnggu nnti scan in shaa Allah nampak bby tu 😘

Normal sis. Saya masa 7 weeks scan. Nampak kantung juga. Doa bebanyak. Minda kena selalu positif. Repeat scan 12 minggu, alhamdulillah dah nampak heartbeat.

normal. sy scan time 5 weeks. tak nampak apa2 lagi. scan 7 weeks baru nampak kantung dan nmpak jantung sekali. boleh dgr dah heartbeat dia :)

Normal tu. Awal lg 5 week. Sy sllu cek kndungn dah masuk 8 week je. 12 week baru kena scan. Baru nmpj terang

Normal sbb dia kecik lagi. Tunggu 9w ke atas br scan baru puas tgk dia dah ade bentuk heartbeat semua

yes sis .. sbb sy dulu pun 1st scan 5weeks, doctor nmpk sac je .. dh scan 7weeks baru nmpk janin

normal jgn nervous, stress nnt jantung janin trgangu. so be happy and congratulations 👏🏻

Normal sy pn ari tu scan 4++ week langsng xnmpk apa lagi, baby 1st 😇

Normal..sye scan 8 week bru npk..mse first scan 6 week mmg x npk ape..

Sy bru scan td.. bru 5 weeks rupanye.. mmg nmpk kantung je...