kantung 7 minggu

normal ke janin belum kelihatan lada usia 7 minggu dan hanya ada kantung? #firstbaby juga usia kandungan kiraan manual 7 minggu dlm scan 5 minggu🤔

2 Balas

sama macam sy..kalau ikut apps 7mggu tapi td pergi scan kandungan baru 5mggu 5hari n nampak kantung je..dr bagi app lagi 3 mggu...

4y ago

sama sis... semoga yg baik2 sj buat kita semua sis... aamin

normal sis . masih awal lg sis . usia kandungan sebenar ikut dari scan doc tu sis

4y ago

terima kasih sis... lega hati sy.. semoga yg terbaik buat kita semha