normal ke?

Normal ke kalau time mngandung ni kluar warna coklat2 dari miss v? Takde lah banyak sgt tapi sakit jugaklah perut ni. Boleh share pengalaman tak ? Sy baru 18week ?

15 Balas
Expert

Salam sejahtera puan, untuk makluman pihak puan, wanita hamil akan mengalami keputihan yang lebih banyak daripada biasa. Keputihan ini, apabila boleh berwarna kekuningan atau kecoklatan apabila teroksida. Namun begitu, warna coklat juga boleh menandakan pendarahan kecil. Oleh itu, anda di nasihatkan untuk merujuk kepada doktor bagi memastikan tiada sebarang komplikasi terhadap kandungan.