Lepas bersalin perut kempis

Hi normal ke kalau perut kempis sangat lepas bersalin? Saya makan banyak pun still kempis. Jadi pelik sbb sebelum pregnant mmg ada buncit sikit lagi2 bila dah lepas makan. Ni lepas bersalin n lepas makan pun still kempis jugak. Bengkung lagi lah pakai 3 hari je. Pakej berat makin turun padahal fully bf. Ada tak yg macam ni?

18 Balas

Terbalik pulak kita sis, kita makin naik berat bdn.. Xpela berkorban utk ank.. Ank dah 2 tahun nanti baru pk nk kurus..