mengandung atau tidak ?

hii saya nak tnya , bulan 8 sy keguguran lpstu sy bersama dgn suami bulan 11 n then bulan 12 tu period sy dh tak teratur . bulan 1 sy period 2 kali dlm sebulan . buln 2 pulak sy period awal dri biasa sy period . wrna period merah pink dan sgt sikit dlm 2 hari saja . dan sy selesema seminggu , suhu badan panas tp tak demam mcm tanda2 pregnant tp bila saya cek 1 line saja .. ada tak pengalaman mcmni 😭 nk tau mngndung ke tak ..

1 Balas

tunggu lagi seminggu ke Dua minggu baru test balik

1mo ago

tapi hrni kluar darah lg , bulan lalu 24hb , bulan ni 22hb 😭 itu period tk teratur ke