Masuk harini dah ckup sebulan x period,last period 25hb 12 septtnya haid 25 hb 1 n still xperiod2

Adakah saya prgnt ttc 5y dah

Masuk harini dah ckup sebulan x period,last period 25hb 12 septtnya haid 25 hb 1 n still xperiod2
6 Balas

saya last period 26hb 12. sejak lewat sehari tu sy test upt naik samar2 . now alhamdulilah dah 5w. saya tengok puan punya upt mcm ada double tapi samar2. puan try test lagi esok pagi2. saya doakan ada berita baik buat puan dan suami ☺️

lagi seminggu boleh cek upt lagi.. hihi.. mcm sy period 30hb last year. 2 feb sy cek.. alhamdulillah double line.. semoga tahun 2023 ni rezeki utk awk pregnant

InsyaAllah rezeki sis & suami dah ni.. boleh repeat lagi 2 minggu yee, confirm dpt line terang InsyaAllah 🤲🏻 baby dust 🌬️🌬️

Sy nmpk samar.. Sis monitor tiap hari.. InshaAllah makin terang.. Doakan sy pun dpt upt positif ya.. 😊

Saya nampak samar2. InsyaAllah sis mengandung..

yg sy nmpk upt sis samar²