Keluar Spot Darah

Normal ke kalau kuar darah spot .. Tapi dah second time jadi mcm ni.. Haritu masa first time jadi terus pergi kk.. Doc scan kantung okay ade je.. Baru 8 weeks.. Ni jadi lagi.. Ape yg perlu saya buat ye.. Saya risau sangat?

3 Balas

Tak sure ni post time bila sbb tkde tulis en (kelemahan TAP)..!normal kluar darah spot di awal kehamilan walaupn certain je kena.. cuma bykkn berehat jgn byk buat bnda yg berat dan memenatkan..

Banyakkan rht n bed rest sis.. jangan stress dan jangan buat kerja berat.. 😊

Berurut seminggu sekali sis