Discharge spot darah

Hi mommies, I first time pregnant, baru nak masuk 8 weeks. Is it normal ke kalau ada keluar discharge spot darah yang cair. Lepas cuci tadi, masa lap still ada kesan sikit. Patut ke i risau i might miscarriage?

2 Balas

awk trus g hosp ye. insyaAllah mudah2an baby awk ok...sy pendarahan 8w tp xde rzki sy..baby mmg x jd..dan gugur..

8mo ago

Thank you, saya da pergi check pagi tadi and doctor scan and buat vagina check. Alhamdulillah. Semua ok, doc suruh monitor sendiri if ada bleeding / abdominal pain baru pergi hospital terus..

Absolutely not normal. Pergi klinik atau hospital ya