degupan

Normal ke kalau kita rasa ada degupan atau denyutan pada rahim? Kandungan sy baru masuk 6weeks dan ni adalah kandungan pertama sy .

2 Balas

Normal. Tu tandanya ada janin dlm rahim tapi bkn degupan jantung baby. Sy dulu sebelum keguguran sentiasa cek rahim memang ada denyutan yg kuat. Tpi lepas keguguran bila cek balik dah pelan dan hampir tak dengar berbeza semasa mengandung dulu.

4y ago

Semoga ad rezeki lain utk sis di masa akan dtg. 🙂 Terima kasih utk ilmunya sis.

Tu denyutan nadi kita sis

4y ago

Sama2 sis 🤗