Pening kepala

Hi normal ke kalau kita asyik pening kepala je sebab saya sebelum ni tak sakit tapi bila masuk 10 minggu je kerap sakit kepala

2 Balas

Normal je.. first trimester selalu sakit kepala. Even sy second trimester tdo mengiring pun sakit kepala. Normal je. Perlu banyakkan minum air, tidur cukup, kurgkan stress dan boleh gunakan sedikit minyak angin sapu ada tepi dahi

normal trimester pertama memang akan ada rasa sakit kepala dapatkan rehat yang secukupnyaa