Kancing gigi

NORMAL ke kalau dh msuk 5 month preggy (1st baby) klinik xda mcm nk ckp psl inject kancing gigi?? Chckup kt hsptl swasta.

2 Balas

Tak try tanya nurse atau doc ? Macam sy haritu nurse kata bila baby dah start gerak dia akan inject. Nanti minggu depan sy check up rasanya kena inject sbb dah masuk 27w.

4y ago

Sy pun doc/nurse tak bgthu. Sy tanya je sbb takut jugak tetiba datang kena cucuk 😅

kalau sy pun check up swasta diaorg tak inject kancing gigi..Bagi dieorg tak perlu..

4y ago

Lah yeke . No wonder lah klu cmtu xpela .thnks 😬