perut tak nampak membesar

normal ke kalau dalam pregnant 6minggu perut xnmpk lg

155 Balas

Sabar puan..6 minggu kecik sgt2. Kalau scan pon nmpak titik je. Nnti dah msuk 6 bulan baru nmpak baby bump. Jgn stress pulak bila stretch mark timbul. Enjoy your pregnancy😊

Alahaiiii....6w blm npk lg...embryo blm terbentuk....atas 12w baru npk perut... Kecuali if perut dah sefia besar lemak.....ah yg ni mmg npk...nampak lemak

sy 17mggu 5hari perut xnmpk sbb sy chubby kan heheh dulu kurus badan sy da naik dkt 1 thun lebih so perut besar xnmpk sgt, tpi bila time mengeras hah nmpk 😆

Hi dear, saya time first pregnancy pun even dah kat labour room perut kecik macam baru 4 bulan pregnant 😇. Normal actually depands pada seseorang.

terkejut org kak kalau 6mgu dh nampak perut haha.. normal je tu.. sy dh nk jln 7bln pn org tak perasan sgt.. sb selalu pakai tshirt suami 😅

Sy dh 18week pon x nmpk perut.. Sbb badan pon agak berisi jd perut x ketara sangat.. Smpai hubby n mak sndri ckp x nmpk mcm mengandung pon.. Huhu..

6w tu bnyk kemungkinan sis samada ok atau tak pregnancy tu. 6w tk pggl janin lg baru embryo je sis. 6w tu embryo sebesar butir kacang hijau je😅

normal. saya 5 bulan pun tak nampak lagi. masuk 8 bln baru nampak besar sikit. tapi sepanjang pregnant memang kecik je perut. baby keluar 2.96kg.

Sye masa 6minggu dlu pn tktau yg sye pregnant sbb perut kempis cm biasa . Dh 5bulan lebih baru nmpk 🤣skrg dh 7bulan dh mcm bwk bola 🤣

N O R M A L 🙃 Takpernah lagi tgk berita kata 6 minggu tu kalau perut belum nampak, adalah menjadi satu tanda tanya buat satu dunia 😱