perut belum membesar

normal kah perut belum nampak lagi kalau sudah 14 minggu ?

6 Balas

sy pun sama dah 15 weeks btw second baby... doa insyaallah baby sehat. mungkin ada faktor yg tertentu. sy syukur perut masih kecil kalau tak berat juga perut nak kehulur hilir tu time pregnant anak first

normal je tu.. sy dah 17w perut still tak berapa nmpk even ni anak no 2.. dulu anak 1st perut cepat sgt naik smpai lekat gdm waktu 20w 😅

tq tanya soalan ni saya pun ada perasaan yg sama, baru 14 weeks jugak

Saya 13w dah nmpak sec bby.. sabar bnyk2

normal , baru lagi.

normal