Upt jadi samar

Normal ke kalau dalam masa 12 hari upt makin samar😭😭.

Upt jadi samar
5 Balas

Sis test ni mmg mcm ni. Samar sokmo. Saya dah buat 8-10 test ni semua samar. So saya consider pregnant je sbb tanda2 semua mmg tanda pregnant. And tunjuk doc masa tu dia ckp samar pun dikira pregnant. Lagi 2 mggu nak scan. Harap ada good news. Jaga diri ye sis…. Tahniah😍

7mo ago

Dah jmpe dr balik tdi. Alhamdulilah smua okay. Heartbeat pun dah adaa❤️

hi dear, Cuba pkai yg cassette punya test . yg mcm ni sllu nya kesan dia kurang . Klau cassette, terang sikit . tapi Klau pakai Jnis cassette tu pun Makin kabur , better check. and please baca, simptom keguguran juga.. take care . jaga kehamilan . God bless

7mo ago

Ok sis. Nti sy try yg tu pulak

sy kan upt test dari 3week samar jee sntiasa. stiap week sy test mmg samar tapi dua line. Dr ckp normal je cmtu. tgu 8w nt awak p scan ja trus

7mo ago

Jadi risau. Sbup aritu g swasta dr kata ada cyst dlm 4cm mcm tu. dah lah ank first. Jadi mcm2 pikir😭

Better ke klinik je. Nanti dia amek darah untuk bacaan hcg and scan sekali.

Awak test time bila

7mo ago

Betul2 lepas bangun tidur. First test 19/10. Then arini 31/10 test.