Upt samar beli dr tiktok

Knp upt makin samar ye#SeriusTanya

Upt samar beli dr tiktok
8 Balas

mcm sy Dr positive ke negative sy chemical pregnancy...anggaran dlm 5w+ masa Tu...selang brape Hari Lepas tu sy dpt negative darah period pon keluar agak heavy...and cycle Bulan Tu jadi panjg....hurm blm ada rezeki sy dan husband lagi smpai skrg....sy TTC 1tahun 8bulan...sis try dlu upt lain CB or dip& tell..hrp² Ada rezeki buat sis Dan husband ye..sy doakan untuk sis...🥰

Saya pernah guna juga... Mula2 samar2.. Lama2 makin pekat... Lagi pekat kalau tarikh period.. Tapi dip n tell lagi precise...terus naik double line.. Clear blue mahal la

Dulu masa mula2 prgnant , upt ni taknaik dua line , nsib ada yg upk kesuburan , kalau tak , taktahu kata pregnant , try beli dip n tell @ yg digital

Repeat upt pakai brand dip & tell atau clear blue sis. Moga ada rezeki ye, upt jenis ni saya tgk ramai kena scam

3w ago

baik tq awak... sy cuba cr yg lain pulk

sis dah berapa weeks?? kalau upt macam ni memang susah nak terang .. sis beli je upt dip n tell

3w ago

saya pernah guna upt macam ni .. result selalu kecewakan saya .. dah la kita ni jenis selalu risau .. last2 saya beli upt kat farmasi baru puas hati

selalunya sebab chemical pregnancy. cuba guna dip n tell tengok mcm mana.

3w ago

baik nnt sy g farmasi..terima awak sudi reply

beli upt lain