Newborn tido 9 jam straight

Normal ke kalau baby umur seminggu yg ada kuning, tido straight 9 jam. Lalok betul tido nya. Kejut2 tukar pampers pun lena lagi. Risau pulak ???

155 Balas

Kena kejut bgi susu sis . Lapar dia . Ye baby kuning mmg tidurr jeee . Kena kejut bagi susu . Taknak bangun jugak main pipi tapak kaki die . Jangan bgi die tido 2 jam sekali bagi susu . Baby sy dulu pon macam tu .

1y ago

ank kuning mmg kerap tido..normol pd yg ada kuning .sbb tu doc sruh kjut2 kan n bg kerap mnm susu .