risau ...

normal ke kalau awal kandungan ada darah skit² kat pantyliner ?

10 Balas

Sometimes sebab janin nak start attach pada rahim. Tp kena jumpa dr jugak in case ada masalah and just to confirm.

Refer pda kk...sebab msa sy cek kk dia kata kalau da kluar darah sikit2... Bwk hspital... Sbb berisiko utk gugur...

tak normal tu sis. kena refer doctor kalau ada pendarahan biarpn sikittt..harus kena refer doctor jga

5y ago

sy pn 1st pregg n tgh pregg skg nurse slalu tanya setiap kali temujanji ada kluar darah atau xda , first datang masa buat buku klinik , nurse sedia maklum kalau ada pendarahan biar pn setitik kena refer doctor jga takut nanti keguguran atau ada sbb2 lain..dan paling penting sis jgn angkat berat2 atau buat kerja rumah yg berat kalau kandungan masih awal.. 😊

Sebenarnya tidak normal sis. Lebih baik pergi ke hospital segera.

Klo ada drh trs pg hsptal sis..

Kandgn dh berp ? Lebih baik refer kk trs

.. better jmpa doctor sis..

Lebih baik refer doc...

Kandungan brp mnggu?

Refer pada kk