kaki edema

normal ke kaki bengkak ujung2 trimester ni..??

15 Balas

Biasa... Sy skrg 33w alhamdulillah tk bengkk lg... Ank frist awal thnt smpai kn thn ward..... Lg 4ary bersalin da sbb kki bengkk dn betis kilat tnda bersalin.. No2 ni tkde plk.. Tp bby bsr sikit dn brt bdn sy naik.... Dri 47kg skrg da 59.5kg....mmg skrg bila jln betis mcm kn current... So jln slow2 sbb bdn da tampung bby lg.. Brt kita lg... Mmg slow jln.

4y ago

Mcm sy la...check jntg degupn jntg tgi...nurse kk ckp biasa la tu...sekli nk g booking untk delivery kena than wad semalm sb jantg laju dr sana ckp..sepatonya kk kena bt surat msuk wad...huhuhu