Kaki bengkak tapi tak sakit

Edema.. 29 weeks 3 day.. dh third trimester baru dpat kaki bengkak.. Ada apa yang perlu dielakkan tak?#firstmom

3 Balas

sy hritu masa 6 bulan kaki bengkak jgk.sbb kerja berdiri terlalu lama dan byk jalan sana sini. then msa nk tdor sy letak bntal tinggi2..dlm 3 4 hr cmtu dh hilg. smpai lah hrini dh msuk 29w kaki sy still xde bengkak dh..sis try lah ye tdor letak bantal tinggi sikit dkt kaki

3w ago

dh cubaa.. sehari je bengkak.. terus surut👍👍

sy dr 23week dh kaki bengkak. lagi2 masa raya aritu balik kg 6jam. walaupon tiap rnr berhenti jalan2 tp bengkak jugak. 2 mggu jgk baru hilang huhu. kna tinggikan kaki wktu tidur.

3w ago

aah.. mesti angkat kaki.. smalam saya cuba angkat kaki masa tidur .. syukur pagi ni dh surut sikit.. tak tahu lah petang ni bengkak balik ke tak..

Kaki kena tinggikan waktu tidur.

4w ago

baik