Anak pertama

Normal ke jika alahan teruk pada usia kndungan 7 minggu . Saya selsema teruk sngat kadang sampai sesak nafas, muntah2 dan xbole telan mkanan .. rasa sngat tersiksa alwys nak nangis

2 Balas

kandungan 13 minggu , normal ka slalu mimpi buruk . Kadang mimpi hantu , ular atau pembunuhan . Saya rasa ngeri sehingga nak nangis kerana mimpi itu sangat jelas macam nyata

g klinik, jangan biarkan je. ibu mengandung kena pantau kesihatan.

2y ago

Da g klinik , slalu dapat jwapan normal ibu mngandung . Sekarang usia kandungan da 13 minggu xde perubahan alahan teruk selsema xhenti kadangkala kacau tido terbatuk sbb bnyak kahak 🥲