Baby 36week suka tendang belah mana?

Hai korang. Ada x sama mcm kita bby suka tendang belah kanan jee. Dkt area atas dia paling suka dkt situ. Ada yg kata tendang kanan bby girl. Dlo abg dy suka dok tendang kiri jee. Betul ke mitos jee korang... #sajeesembang #saja_tanya #SajaBorakPetang

2 Balas

awak scan baby girl ke? saya scan baby boy memang dia suka sangat menendang rusuk sebelah kiri, banyak lepak belah kanan 😂 tapi rasanya memang mitos je tu. orang tua tua la cakap macam tu. konon anak laki banyak lepak kanan, anak perempuan lepak kiri.

mitos. sy dua2 suka tendang kanan. klu kiri kurang