Badan berbintik

Normal ke ibu hamil anak pertama, badan berbintik-bintik?

4 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ni sbb tiada pnglmn mnglaminya..dan satu lg... stiap org perjalan kehamilannya berbeza mungkin ada alami mungkin tidak dsebbkn perubahan hormon semasa hamil...jika rs mcm gatal2 better pergi klnik tuk dptkn rawatan kadar segera..mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya..aamiin

Normal je . Bdn sy penub bintik2 sampai ke dada . Ni semua hormon . Nnti dah bersalin akan hilang dgn sndri nya

Stahu sy perubahan kulit tu mmg akan jd sb hormon.. tp sis try tanye dr time checkup nt

Saya naik bintik Bintik.. org ckp pembawakan