Kulit badan gatal dan berbintik

Ibu2 ade tak cara utk hilangkan kegatalan pd kulit yg teruk? sblum ni sye xder allergi ape2 pd kulit sme ade kulit atau ruam sblom mengandung. Skrg bru msok 6bln, habis bdn dh berkudis, kemerahan, berbintik dan sgt gatal. Tlg sye..sye dh pkai ubat sapu doktor tpi still sme. Ade petua tak?#firstbaby #seriusnanya #firstmom

1 Balas

Hi mommy. Saya masa mengandung pun kena gatal² kulit jadi kering. Doc suggest jangan pakai sabun antibacteria dan pakai losyen untuk kulit kering. Tapi masih sama. Mungkin losyen yang dibeli tak sesuai dengan kulit. Kena mommy try and error ya