Belum Ada susu

normal ke I dah nk masuk 31 minggu Tapi Blm ada Susu..risau pula nanti dah bersalin baby takde Susu nk minum....

17 Balas

Sama jgk.35w5d..sblm2 ni prgnt 2,3x pun sy keluar susu lps brnk.nk buat mcm mana.tpaksa fm dulu..dh sumbat still xkuar xbengkak2.ank ngs2 nk susu so spare la jgk fm..dh bgkak nti kena direct feed nonstop dh xperlu fm.jgn stress2 ye mommies.buat yg terbaik..kita ibu terbaik ntuk ank2 kita.xleh paksa n xleh tiru org lain sbb bdn msg2.