Hidung berdarah

Normal ke hidung kerap berdarah.. Tapi sikit sikit

5 Balas

normal je..i dh kne..since 1st trimester..kalau hembus terlalu kuat..or sometime tbe2 je kuar..tp doktor ckp normal..mmg during pregnancy ur urat sume kembang n super sensitive..so even slight tension cn make it bleed..as long as it stops within or less then 5 minutes its ok..unles mse bleed to sakit n lame n runs a lot of blood..then thats not normal..

Tak normal tu mommy. Better pergi ke hospital utk pemeriksaan dan nasihat doktor ye. Semoga dipermudahkan urusan dan tiada apa2 yg serious. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Saya pun pernah kena sis masa pregnant. 3/4 kali juga kena. Panas dalam tu sis. Cuba tnya doktor samping tu banyakkan minum air putih #TAPactiveusers

x normal sebenarnya,mungkin badan panas,cuba letak minyak kelapa di bhgian kepala Puan dan elakkan makanan yg terlampau panas

panas dalam tu...dptkn ubat