Hidung berdarah

Ada sesiapa pernah hidung berdarah time pregnant tak? Sy tak pernah kena. Bila pregnant ni kerap pulak hidung berdarah. Sebab apa ye? Sy google, memang normal symptom hidung berdarah time pregnant. Tapi macam risau pulak lately ni. Sekarang baru nak masuk 27w.

1 Balas

Hi sis, saya pun pregnant almost 27weeks dari 1st trimester sampai sekarang selalu hidung berdarah. Kalau lap hidung guna tissue je mesti ada blood stain. Saya dah tanya doctor normal je sebab during pregnancy pembuluh darah agak sensitive so senang terluka. Yang tak normal kalau hidung berdarah yang menitik nitik tu better jumpa doctor terus sebab takut pembuluh darah pecah.