Tak ada alahan

Normal ke hamil nak masuk 9 minggu tp xada alahan? Cuma breast saja rasa berat n sakit bila sentuh. Masa 6 7 minggu hari tu ada rasa mual sikit2 tp xada muntah..

7 Balas

Saya pun Alhamdulillah dh nak masuk 9 weeks takde muntah2 lagi cuma bila makan je mcm memilih skit skrg . Lidah mcm rasa kelat je, org lain rasa makanan tu okay saya kadang makan mcm x rasa apa tapi utk baby saya makan je lapik perut . Setiap 2 jam mesti lapar balik