Sakit bahagian miss v - 31 weeks

Normal ke eh 31weeks ni miss v sakit gila time bjalan. jalan pun slow. Dh la slow kengkang pulak 😂 lpastu nak naik katil xboleh angkat kaki. Xboleh nak pusing sana sini. Rasa mcm pinggang tercabut & sakit 😢

7 Balas

Sme mcm sy bru2 nie scn ahd leps doc ckp kepala bby dh kt bwh ptut lah jln dh xbole tdo ngiring knan kiri pn sakit.. doc kta stndby je lah saat2 nk bernk.. ape pn sy sabr je nie..😢

samala dengan saya anak ketiga baru rasa sakit kat miss V ni..anak petama kedua xde plak ase mcm ni..

sama laa.. nak pusing kiri kanan tu adoiii.. kdg2 sampai ke subuh xbole tido.. sbb da rasa x selesa..

Sama la yang saya rasakan nak tunduk pun paya . saya dha masuk 33 minggu .

sama mcm saya.. doctor saran kan pakai pelvic belt..

Yup normal sbb baby dah turun ke bawah

Sama😥...firstbaby😊