32 weeks sakit di miss v

Sy nak tanya ada tak mummy kat sini yg pregy, tapi sakit kat miss v... Kandungan sy dah 32 weeks tapi sy kerap sakit dkat miss v, bila saya baring nak bergerak ke kiri nak ke kanan, nak bangun dari katil akan rasa sakit dkat miss v... Mummy yg lain pnah alami tak? Ada yg penah alami macam sy tak? #ingintahu

1 Balas

samaa dengan sayaa. memang sakit bila dah 3rd trimester. baby makin besar. boleh jadi kpala dah ke bwah. nak bngun dari katil memang ambik masa sikit😅

3y ago

Kan... Ssh nk bngun pusing2 pon