32 weeks

Normal ke dh masuk 32 weeks, rasa sakit pinggang sgt2 sampai tak leh nk duduk dan sesak nafas sampai mencengkam dada? Perut tu mmg duk mengeras.

2 Balas

Tanda tanda nak bersalin mula tunjuk dah tu sis. Pastikan beg nak bawa ke hospital ready siap siap dlm kereta dah

5y ago

ouh.. aritu dh prepare beg sbb risau duk sakit .. kdg rse xtahan sakit pinggang sgt..

Normal mcm tu.. braxton hicks namanya.. dia nak prepare kan body kita utk real labour

5y ago

Download apps contraction counter.. selalunya kalau real contraction dia akan sakit selang 10-15 min.. dan tidak akan hilang sakit tu.. kalau false contraction dia akan sakit tp lama2 akan hilang sakit