tummy

Nak tanya ibu ibu semia, i pregnant 13 weeks. Tapi perut tak nampak besar pun. Macam normal jer perut. Risau pulak i.

22 Balas

Tq sisters. Sebab semua orang tanya kenapa perut tak besar lagi. Anak pertama. I pun rak sure sangat.. sekarang i dah okie.. tak akan risau lagi dah. Bila scan baby sihat

Normal sis, sy dah 39 weeks tapi tak mcm org mengandung pun. Perut pun kecil sgt sampai tegur, takda rezeki lagi ke... Padahal, baby dah nk meletop dah ni...

5y ago

Maksudnya normal, dan yg penting bayi dalam kandungan sihat... Jgn risau ye sis...

sy pregnant 24w pun tak nampak perut lg. kawan² terkejut perut xnaik pun. jgn risau, yg penting kita tahu baby sihat.

Saya pun awal ritu tk nmpak lg... now dh 25 weeks dah nampak dah. Apa apa keep update dgn doc je masa gi klinik

Normal sis, sis boleh refer apps ni juga untuk tahu besar baby dalam perut and tengok perut dah besar mana

Biasa tu. Mybe bdn awak pun kecil. Perut sy mmg kecil smpi bnyk bulan pun still kecil. Hehe

Normal sis baby pun kecik lg je tuh tunggu 5bulan keatas baru nampak perubahan

hehhehe sy dah nk masuk 18weeks..xnmpk sgt jgk..cuma buncit sikit je..hehehhe

Normal laaa.. Xde apa pun.. Kebanyakkannya 6 bulan ke atas bru nmpak bby bump

sy 21 weeks pun org kata kecik sis.. time baring nampak la buncit tuu